Hoe geld verdienen met NFT?

Hoe kan je geld verdienen met NFT? Er zijn een aantal manieren om dit te realiseren. In dit blog gaan we daar dieper op in. 

Het lijdt geen twijfel dat NFT’s op dit moment de meest populaire trend in de crypto-gemeenschap zijn. Van beroemdheden tot gerespecteerde bedrijven, iedereen heeft het over het lanceren van hun eigen NFT’s. Maar niet alle NFT’s zijn gelijk: terwijl sommige een fortuin waard zijn, kunnen sommige praktisch waardeloos zijn. Laten we eens kijken naar enkele van de meest winstgevende manieren waarop individuen en bedrijven geld verdienen tijdens de huidige NFT-goudkoorts.

hoe geld verdienen met NFT

Hoe geld verdienen met NFT 1. Digitale kunstwerken

Als het gaat om pure winstgevendheid en geld verdienen, zijn individuele NFT-kunstwerken verreweg de meest waardevolle die ooit zijn gemaakt. Geld verdienen op deze manier kan door de kunst / afbeelding / NFT voorwerp goedkoop in te kopen en later weer voor meer te verkopen. 

Voorbeeld van NFT Kunstwerk 
Op 11 maart veranderde de geschiedenis van blockchain-technologie en de geschiedenis van de kunst voor altijd. Christie’s, een van de meest gerenommeerde veilinghuizen ter wereld, verkocht een NFT-kunstwerk voor $ 69 miljoen. Het was de eerste keer dat Christie’s een volledig digitaal kunstwerk veilde.

Het stuk getiteld “Everydays: The First 5000 Days” is gemaakt door een digitale kunstenaar Mike Winkelmann, beter bekend als Beeple. De NFT is geen enkel kunstwerk, maar een collage van 5000 tokenized afbeeldingen die Beeple in de loop der jaren elke dag maakte.

Terwijl sommige mensen al hun bezorgdheid uiten dat het verkopen van wat in wezen een link naar een afbeelding is voor miljoenen dollars slechts een dekmantel zou kunnen zijn voor het witwassen van geld, geloven anderen dat NFT’s een ware revolutie in de wereld van de kunst zijn.

De recordprijs van Beeple’s NFT kan binnenkort worden overtroffen. Beeple was immers tot voor kort een volstrekt onbekende artiest. Als iemand als Banksy besluit een NFT-kunstwerk te veilen, zou de prijs waarschijnlijk veel hoger zijn dan $ 69 miljoen. Maar dit heeft vooral betrekking op de professionele kunstenaars. Als leek wil je natuurlijk ook een graantje meepikken. En dit kan ook zeker. 

Als leek geld verdienen met NFT’s

Het goedkoop opkopen van NFT’s en later duur doorverkopen is verreweg de populairste methode om geld te verdienen middels NFT. Wil jij ook leren hoe je NFT’s, voor ze populair worden, vroegtijdig kunt opsporen en opkopen? Dat leer je in deze cursus van Moostie. Zo kan jij NFT’s in jouw portfolio hebben voor ze mainstream worden en de prijs flink gaat stijgen. Er zijn verschillende manieren en tools om deze NFT’s op te sporen. Voor je NFT’s kan kopen heb je ethereum nodig. Dit kan je kopen op Bitvavo

Hoe geld verdienen met NFT 2. Gelicentieerde verzamelobjecten

Tweede manier om online geld te verdienen met NFT. Het tokeniseren van verzamelobjecten lijkt de meest natuurlijke en voor de hand liggende toepassing van de Non-Fungible Token-technologie. De merken die al fysieke verzamelobjecten zoals ruilkaarten verkochten, kunnen hetzelfde nu ook in digitale vorm verkopen. Omdat NFT’s aantoonbaar zeldzaam zijn, kan de prijs van een digitale handelskaart veel hoger zijn dan de prijs van zijn fysieke tegenhanger.

Tot nu toe zijn sportkaarten verreweg het meest populaire type gelicentieerde NFT-verzamelobjecten. Met het eerste NFT-sportkaartenproject konden mensen gelicentieerde kaarten van voetballers verhandelen, maar onlangs heeft de NBA ook haar NFT-kaartencollectie gelanceerd. Het is zeer waarschijnlijk dat andere sportorganisaties snel zullen volgen en verzamelaars zullen ook honkbal- of hockey-NFT-kaarten kunnen kopen.

Maar sportkaarten zijn slechts één voorbeeld van waar NFT’s voor kunnen worden gebruikt. Elk fysiek verzamelobject kan ook worden omgezet in niet-vervangbare tokens. Hoewel fysieke handelskaarten gemakkelijk kunnen worden beschadigd, kunnen NFT’s veilig worden opgeslagen op de blockchain en zullen ze nooit kwaliteit verliezen. Dat zegt wat over de potentie van deze manier van geld verdienen middels NFT. 

Hoe geld verdienen met NFT 3. videogames

De op NFT gebaseerde videogames zouden heel goed de toekomst van technologie kunnen zijn. Tot nu toe is geen van de games die gebruik maken van niet-fungeerbare tokens erin geslaagd om wijdverbreide populariteit te winnen, maar het potentieel van het toepassen van NFT’s op videogames lijkt enorm. Dit lijkt een methode voor in de toekomst om geld te kunnen verdienen met NFT’s. 

Van gamers is al bekend dat ze fortuinen uitgeven aan virtuele items. World of Warcraft-goud, Call of Duty-lootboxen of Counter Strike-skins – al deze markten zijn al miljarden waard. Als een groot videogamebedrijf besluit om in-game-items als NFT’s te verkopen, zou de impact van een dergelijke beslissing op zowel gaming- als blockchain-ecosystemen enorm zijn.

Het is ook vermeldenswaard dat ontwikkelaars van NFT-videogames tot de meest ambitieuze makers van niet-vervangbare tokens behoren, en NFT-in-game-items kunnen de evolutie van deze technologie vooruit helpen.

Vergeleken met eenvoudige digitale ruilkaarten, of zelfs meer interactieve NFT’s zoals virtuele kunstwerken, zijn in-game NFT’s verreweg het meest geavanceerd. Non-fungible tokens die in videogames worden gebruikt, kunnen zeer complex en volledig interactief zijn en kunnen in de loop van de tijd veranderen, bijvoorbeeld door een upgrade te krijgen of door een level omhoog te gaan, samen met het personage van de speler. Kortom een veelbelovende manier om geld te verdienen met NFT. 

geld verdienen nft

Hoe Online geld verdienen NFT 4. – Maken en verkopen

Ben jij een schepper? Heb je mogelijke NFT creaties waarmee je online geld wilt verdienen? Verhoog jouw inkomen door deze werken te verkopen als NFT’s. Jij kunt alles digitaal maken en verkopen als NFT’s. Van originele digitale kunst, muziek, memes, video’s tot audioclips en nog veel meer. Er is zelfs een New Yorker die zijn scheten als NFT verkocht! Dus ga je gang. Je wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht. Dit is een steeds populair wordende manier om online geld te verdienen middels non fungible tokens. 

Hoe online geld verdienen NFT 5. – Staking

Wat is staken? In crypto verwijst staking naar het opslaan van digitale activa in de vorm van een ‘stake’ en deze toe te wijzen aan degenen die bereid zijn hun onderhoud te behouden. In ruil daarvoor geven ze je een deel van de beloning. Jij kan jouw NFT’s inzetten om beloningen, incentives en online geld te verdienen op verschillende sites, waaronder Rplanet.

Online geld verdienen NFT 6. Investeer in startups

Een laatste manier om indirect geld te verdienen met non fungible tokens is door te investeren in startups. Als er één ding is dat NFT’s hebben bewezen, is dat ze geen snel voorbijgaande crypto-trend zijn. Ze hebben talloze toepassingen in verschillende industrieën die de wereld kunnen veranderen. Er zijn zoveel veelbelovende NFT-startups die geweldige innovaties in de cryptowereld laten zien. Het zou indrukwekkend zijn als je in hen kunt investeren terwijl ze hun eerste stappen zetten in een revolutionaire toekomst.

Online geld verdienen met NFT, hoe?

Toekomst van NFT

NFT’s zijn veel meer dan zomaar een snel voorbijgaande crypto-trend. De technologie heeft veel unieke toepassingen en het volledige potentieel van NFT’s begint nog maar net te worden verkend. Er komen zeker nog veel manieren bij om geld te verdienen middels NFT. 

Het lijkt erop dat de NFT-goudkoorts pas begint als steeds meer individuen en bedrijven besluiten het Non-Fungible Token-ecosysteem te betreden. Het feit dat de meest populaire NFT’s nog steeds eenvoudige afbeeldingen zijn, suggereert dat de markt nog steeds erg ondergewaardeerd is – de echte uitbarsting in populariteit begint misschien pas als complexe NFT’s, die het volledige potentieel van de nieuwe technologie onderzoeken, populairder worden. Op dat moment is het simpele plaatje wat jij nu in je portfolio hebt, misschien wel 100 keer zoveel waard. Dat is een makkelijke manier van geld verdienen middels NFT. 

Geld verdienen met NFT – Start vandaag

Als je er op tijd bij wil zijn en vandaag nog wel leren hoe je geld kunt verdienen middels NFT. Bekijk dan deze training en leer handelen in NFT’s van A tot Z.

Voor vragen over Non-Fungible tokens kan je altijd mailen naar info@startenmetnft.nl